Metaal- en Magneetdetectie

Klanten” worden steeds brutaler en “creatiever” om producten onbetaald mee te nemen, ondanks de aanwezigheid van detectiepoortjes. Helaas gaat het dan direct om grotere aantallen en relatief hogere bedragen waarvoor gestolen wordt. Wellicht heeft u dit zelf mogen ervaren. Zogenaamde “geprepareerde” tassen/jassen ook wel boosterbags genoemd of dan wel ontkoppelaars en magneten worden steeds vaker gebruikt en toegepast om dit doel te bereiken.
                                          
Met onze metaal- en/of magneetdetectie systemen van Metalguard bent u in staat deze geprepareerde jassen/tassen bij binnenkomst te signaleren en potentiële winkeldieven daadwerkelijk een stap vóór te zijn. 
 

               


U kunt deze designsystemen (vanaf 15cm breedte) combineren met iedere andere vorm van artikelbeveiligingssystemen (RF, AM, EM). Met slechts 2 poortjes overbrugt u al een afstand vanaf 180cm tot 220cm (prijsindicatie is € 1.995,-). Door middel van een buzzer die u bij u draagt krijgt u discreet een (tril)signaal dat iemand uw winkel binnenkomt met een “verdacht voorwerp”. Door te reageren bent u in ieder geval verzekerd dat uw producten niet onbetaald de winkel verlaten. Tevens geeft het veel meer rust in de winkel omdat u heel gericht kunt reageren. U kunt zich meer richting op de verkoop en het verhogen van uw omzet (alert zijn en blijven is en blijft natuurlijk een vereiste)!


Als technologie onafhankelijke leverancier is Protagt in staat beter in te spelen op uw behoeften en wensen. Wij denken niet productgericht maar klantgericht! Graag willen wij nader informeren over deze, en andere mogelijkheden, die Protagt Retailsecurity u te bieden heeft. Wij zijn u graag van dienst! Wij adviseren u het beste, tegen altijd concurrerende prijzen!

 

Informatie aanvragen?