Over ons


Derving is een van de grootste problemen van het retailkanaal. Protagt artikelbeveiliging levert voor deze sector met haar professionele medewerkers een uitgebreid pakket aan producten en diensten op het gebied artikelbeveiliging en RFID. Wij bieden u een totaaloplossing, zodoende dat u uw dervingskosten kunt verlagen en uw marge kunt vergroten.

Door onze jarenlange ervaring met artikelbeveiliging systemen (winkelpoortjes en alarmpoortjes) en de levering van de meest uiteenlopende winkelbeveiliging oplossingen is Protagt artikelbeveiliging een van de snelst groeiende bedrijven in deze sector. Wij hebben dan ook voor elk retailkanaal (food en non-food) een passende oplossing. Onze producten en diensten kenmerken zich door kwaliteit en een zeer scherpe prijs. Of het nu gaat om artikelbeveiliging van een kledingzaak, een warenhuis of een supermarkt, Protagt artikelbeveiliging heeft voor elke onderneming de juiste oplossing.

Door ons streven naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs, hebben wij veel vaste afnemers in binnen- en buitenland, dit zijn o.a. warenhuizen, supermarkten, detaillisten en resellers uit de Benelux en Duitsland.

Wij zijn ook u graag van dienst, want uw artikelbeveiliging is onze zorg!