Opticiens “onzichtbaar” beveiligt tegen winkeldieven!

05-09-2014
Voor opticiens is Protagt uw partner wanneer u winkeldiefstal (intern/extern) wilt voorkomen en reduceren!

Kostbare brilmonturen en zonnebrillen worden vaak op een klant onvriendelijke manier beveiligd tegen mogelijke diefstal of helemaal niet beveiligd ivm een “open” verkooppresentatie. 

Dit is vaak de situatie bij opticiens.

Een “open” manier van presenteren werkt zeker omzet verhogend. Helaas neemt  tegelijkertijd de kans op winkeldiefstal ook toe. Wilt u uw monturen en (zonnebrillen) graag “open” presenteren maar ook op een effectieve en klantvriendelijke manier beveiligen tegen winkeldiefstal dan biedt Protagt dé oplossing.

Rekening houdend met het bovenstaande willen wij úw situatie en wensen bekijken en bespreken. Als technologie onafhankelijke leverancier is Protagt in staat hierop als beste in te spelen. Wij denken namelijk niet productgericht maar klantgericht.

Of uw uiteindelijke keuze nu uit gaat naar een RF of AM systeem, mét beveiligingspoortjes of als onzichtbaar Loopsysteem, wij leveren een compleet pakket met oplossingen inclusief speciaal ontwikkelde Optical tags. Deze Optical Tags zijn speciaal ontworpen om vrijwel alle monturen en (zonne)brillen op de meest effectieve maar ook klantvriendelijke manier te beveiligen tegen winkeldiefstal.

Mocht u al beschikken over een van de bovenstaande systemen dan willen wij u graag een vrijblijvende aanbieding doen voor labels, hardtags, accessoires etc.

Wij adviseren u het beste tegen altijd scherpe condities!

Voor meer vrijblijvende informatie of een aanbieding zijn wij u graag van dienst.
Terug naar het nieuws overzicht