Bijouterie

Voor bijouterie is Protagt uw partner wanneer u winkeldiefstal (intern/extern) wilt voorkomen en reduceren!

Vaak worden deze mooie, kleine en kostbare artikelen op een klant onvriendelijke manier beveiligt tegen mogelijke diefstal of helemaal niet beveiligt ivm een “open” verkooppresentatie. 

Een “open” manier van presenteren werkt zeker omzet verhogend. Helaas neemt  tegelijkertijd de kans op winkeldiefstal ook toe. Wilt u uw artikelen graag “open” presenteren maar ook op een effectieve en klantvriendelijke manier beveiligen tegen winkeldiefstal dan biedt Protagt dé oplossing.

Rekening houdend met het bovenstaande willen wij úw situatie en wensen bekijken en bespreken. Als technologie onafhankelijke leverancier is Protagt in staat hierop als beste in te spelen. Wij denken namelijk niet productgericht maar klantgericht.

Of uw uiteindelijke keuze nu uit gaat naar RF, AM of EM, wij leveren een compleet pakket met oplossingen op het gebied van antennesystemen, labels, hardtags, safers, accessoires dit inclusief volledige installatie, training en service.
Speciaal voor bijouterie hebben wij een speciale kleine Jewel tag ontwikkeld.

Mocht u al beschikken over een van de bovenstaande systemen dan willen wij u graag een vrijblijvende aanbieding doen voor labels, hardtags, accessoires etc.
Wij adviseren u het beste tegen altijd scherpe condities!

Voor meer vrijblijvende informatie of een aanbieding zijn wij u graag van dienst.

Informatie aanvragen?