Apotheken

Voor apotheken is Protagt uw partner wanneer u winkeldiefstal (intern/extern) wilt voorkomen en reduceren!

Steeds vaker kiezen apothekers en/of apotheekorganisaties ervoor producten in de “open verkoop” te plaatsen. Ook kleinere producten in het hogere prijssegment worden op deze manier gepresenteerd.
Een “open” manier van presenteren werkt zeker omzet verhogend. Helaas neemt  tegelijkertijd de kans op winkeldiefstal ook toe. Wilt u uw artikelen graag “open” presenteren maar ook op een effectieve manier beveiligen tegen winkeldiefstal dan biedt Protagt dé oplossing.

Binnen deze branche worden momenteel 2 technieken toegepast, namelijk RF (Radiofrequent 8,2 MHz) en AM (Akoestomagnetisch).

Enkele argumenten welke u kunt laten meewegen bij uw keuze;
  • Voor welke technologie kiest uw organisatie?
  • Voor welke technologie kiezen organisaties in omliggende landen?
  • Met welke technologie worden momenteel producten bij de producent beveiligd?

De algehele tendens binnen de apotheken branche is, dat er momenteel vooral gekozen wordt voor de AM technologie. Echter, in deze dynamische branche kiezen anderen weer héél bewust voor de RF technologie.

Rekening houdend met het bovenstaande willen wij úw situatie en wensen bekijken en bespreken. Als technologie onafhankelijke leverancier is Protagt in staat hierop als beste in te spelen. Wij denken namelijk niet productgericht maar klantgericht.

Of uw uiteindelijke keuze nu uit gaat naar AM of RF, wij leveren een compleet pakket met oplossingen op het gebied van antennesystemen, labels, stripjes, hardtags, safers, accessoires dit inclusief volledige installatie, training en service.

Mocht u al beschikken over een van de bovenstaande systemen dan willen wij u graag een vrijblijvende aanbieding doen voor labels, hardtags, accessoires etc.
Wij adviseren u het beste tegen altijd scherpe condities!

Voor meer vrijblijvende informatie of een aanbieding zijn wij u graag van dienst.
 

Informatie aanvragen?