Kantoor- & Boekhandel

Voor de kantoor- & boekhandel is Protagt uw partner wanneer u winkeldiefstal (intern/extern) wilt voorkomen en reduceren!

Binnen deze branche worden momenteel 3 technieken toegepast, namelijk RF (Radiofrequent 8,2 MHz), EM (Elektromagnetisch) en RFID (vooral voor logistieke en inventarisatie doeleinden).

Enkele argumenten welke u kunt laten meewegen bij uw keuze;
  • Voor welke technologie kiezen organisaties in omliggende landen?
  • Voor welke technologie kiest uw organisatie?
  • Met welke technologie worden momenteel boeken bij de uitgever beveiligd?
  • Wenst u uw assortiment snel te inventariseren door RFID toe te gaan passen?

De algehele tendens binnen de kantoor- & boekhandel is, dat er momenteel vooral gekozen wordt voor de RF technologie. Echter, anderen weer héél bewust voor de EM technologie.

Rekening houdend met het bovenstaande willen wij úw situatie en wensen bekijken en bespreken. Als technologie onafhankelijke leverancier is Protagt in staat hierop als beste in te spelen. Wij denken namelijk niet productgericht maar klantgericht.

Of uw uiteindelijke keuze nu uit gaat naar RF, EM of RFID wij leveren een compleet pakket met oplossingen op het gebied van antennesystemen, labels (printbaar, afneembare belijming of permanente belijming), stripjes, drop-in / push-in  tags, hardtags, de/ reactivators en accessoires, dit inclusief volledige installatie, training en service.

Mocht u al beschikken over een van de bovenstaande systemen dan willen wij u graag een vrijblijvende aanbieding doen voor labels, drop-in / push-in  tags, hardtags, accessoires etc.
Wij adviseren u het beste tegen altijd scherpe condities!

Voor meer vrijblijvende informatie of een aanbieding zijn wij u graag van dienst.

Informatie aanvragen?